Zatvori
Poslovni Puls
04/07/2012

FORBES: Tom Cruise predvodi ovogodišnji popis najplaćenijih hollywoodskih glumaca

Na prvom mjestu Forbesove godišnje liste najplaćenijih glumaca našao se Tom Cruise koji je zaradio gotovo dvostruko više od Leonarda DiCaprija na drugom mjestu...

Povratak na vrh Tomu Cruiseu najvećim dijelom omogućila je ogromna zarada blockbustera "Mission: Impossible - Ghost Protocol" koji je snimljen prošle godine.

Tom Cruise, koji je danas napunio 50. godina, uspio je od svibnja 2011. do svibnja ove godine zaraditi čak 75 milijuna dolara, unatoč predviđanjima da bi mu zarada mogla biti daleko manja zbog objave razvoda braka s Katie Holmes. Glumac je trenutno pod strogim nadzorom, od trenutka kad je Holmes zatražila razvod braka i skrbništvo nad njihovom kćeri Suri.

Cruise se uspio vratiti u Hollywood nakon što je njegova karijera krenula silaznom putanjom u unatrag nekoliko godina, čemu je najviše doprinijela "luda" epizoda u Oprah Showu i javno promoviranje scijentologije.

Drugo mjesto najplaćenijih glumaca podijelili su Leonardo DiCaprio i Adam Sandler, a svaki od njih je u godinu dana uspio zaraditi 37 milijuna dolara, prenosi Index.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram