Zatvori
Poslovni Puls
06/07/2012

Snimanje nove sezone "Game of Thrones" počinje u rujnu u Dubrovniku i okolici

Produkcija popularne HBO-ove serije vraća se "na mjesto zločina"...

Treća sezona megapopularnog televizijskog serijala „Igra prijestolja“ snimat će se krajem rujna i početkom listopada na lokacijama diljem Dubrovnika i u HAZU-ovu Arboretumu u Trstenom, rečeno je na sastanku dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića i predstavnika tvrtke Embassy Film, koja u suradnji sa američkom produkcijskom kućom HBO i ove godine priprema snimanje fantastične igrane serije o borbi za prevlast u izmišljenom kraljevstvu, javlja Slobodna Dalmacija.

Producenti serijala izjavili su kako su se za Dubrovnik ponovno odlučili prvenstveno zbog atraktivnosti lokacija , te iznimno dobre suradnje s Gradom Dubrovnikom i tvrtkama koje su podrškom i gostoprimstvom podržale ovaj projekt.

Podsjetimo, druga sezona Igre prijestolja“ bazirane na popularnim romanima američkog autora Georgea R.R. Martina, premijerno prikazana na HBO-u od travnja do lipnja, prošle jeseni snimana je u Dubrovniku koji je odglumio „Kraljev grudobran“, ključno prizorište za radnju serijala.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram