Zatvori
Jasmin Hadzic
06/07/2012

Ruski suvlasnik Facebooka preplatio svoju američku vilu za 50 milijuna dolara!

Ruski ulagač u Facebook Yuri Milner prošle je godine dospio na naslovnice američkih tabloida kada je objavljeno da je kupio najskuplju vilu u SAD-u...

Yuri Milner možda ima "nos" za dobra tehnološka ulaganja, ali kada su u pitanju nekretnine - čini se da je ulagački instinkt zakazao.

Naime, kako javlja MercuryNews, porezni procjenitelj iz kalifornijske Santa Clara procijenio je Milnerovu golemu viletinu na "samo" 50 milijuna dolara, što je 50 milijuna dolara manje u odnosu na cijenu koju je Milner "navodno" iskeširao kako bi postao vlasnik luksuzne vile koja se prostire na više od 7.500 četvornih metara.

- Dobar posao: Ruski DST na dionicama Facebooka udesetostručio svoje originalno ulaganje

"Teško je reći da li je preplatio vilu. Ali je u svakom slučaju platio puno više u odnosu na tržišnu vrijednost vile", objasnio je procjenitelj.

Vila ima 5 spavaćih soba, čak 9 kupaonica, vlastiti vinski podrum, spa, teretanu, igralište za tenis, autopraonicu (!), bazen i sve druge pogodnosti koje su potrebne čovjeku koji je težak više od milijardu dolara.

Milner je u samo nekoliko godina postao jedan od najutjecajnijih ulagača u Silicijskoj dolini sa svojim Digital Sky Technologies (DST) ulagačkim fondom koji je do sada ulagao u brojne poznate kompanije iz Silicijske doline poput Facebooka, Twittera, Groupona, Zynge, Spotifyja i drugih.

Evo nekoliko fotografija ovdje spomenute vile:

- Pogledajte unutrašnjost luksuzne vile koju je kupio suvlasnik Facebooka Yuri Milner (FOTO)

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram