Zatvori
Poslovni Puls
11/07/2012

SJAJNO: U autobuse beogradskog javnog prijevoza ugrađen besplatan mobilni internet!

Naši susjedi očito su se smilovali sve brojnijim ljubiteljima mobilnih komunikacija koji koriste usluge gradskog javnog prijevoza...

U vozilima javnog gradskog prijevoza u Beogradu omogućen je besplatan pristup internetu, a uskoro će ta usluga biti dostupna i u drugim većim gradovima u Srbiji, javljaju tamošnji mediji. U vozilima javnog gradskog prijevoza u Beogradu postavljeni su 3G routeri, koji putnicima omogućuju besplatan pristup bežičnom (WiFi) internetu.

"Kako bi usluga korištenja interneta u vozilima bila dostupna što većem broju korisnika javnog gradskog prijevoza, linije na kojima su postavljeni Wifi uređaji se mijenjaju i nisu fiksne. Ova mogućnost postoji u Beogradu, a upravo je u tijeku postavljanje uređaja u vozila i u ostalim većim gradovima", objasnila je direktorica marketinga “Masel Grupe” Nataša Jovanović.

Besplatni internet financiraju oglašivači...

Kada korisnici preko mobitela, tableta ili laptopa pristupe internetu u gradskim autobusima, na ekranima njihovih uređaja pojavit će se posebno kreirana, interaktivna internet reklama.

"Nakon toga, putnici mogu surfati internetom, provjeriti email poštu, Facebook, čitati vijesti…, sve što i inače čine dok su na internetu, pri tom rasterećeni od razmišljanja o visini svog računa za mobilni telefon", rekla je Jovanović.

Statistika pokazuje da je pristup mobilnom internetu najčešći upravo tijekom putovanja gradskim prijevozom, a putnici u najvećoj mjeri pokreću aplikacije medijskih servisa, piše Telegraf.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram