Zatvori
Jasmin Hadzic
11/07/2012

Popularni servis za skraćivanje URL-ova Bit.ly dobio milijune dolara

POVEZANE OBJAVE:

Jedan od najčešće korištenih američkih online servisa, a nije riječ o Facebooku ili Twitteru -  ovih je dana zatvorio posljednju ulagačku rundu...

Bit.ly - iznimno korisni servis za skraćivanje internetskih adresa, osigurao je novo ulaganje vrijedno 15 milijuna dolara, doznaje AllThingsD. Ulagačku rundu predvodio je poznati venture capital fond Khosla Ventures.

Ukoliko Vam nije jasno o čemu je rijel - Bit.ly omogućuje skraćivanje internetskih adresa kako bi se željeni sadržaj mogao lakše distribuirati diljem interneta. Iznimno se često koristi na društvenim mrežama, kao i u redakcijama digitalnih medija.

Iz Bit.lyja poručuju kako će svježi kapital iskoristiti za daljnje poslovno širenje. Nije poznato koliko Bit.ly ima korisnika, no iz tvrtke su priopćili kako se svaki mjesec na servis registrira oko 200.000 novih korisnika.

Standardna verzija Bit.lyja je besplatna za korištenje, ali postoji i serija korporativnih proizvoda koje Bit.ly prodaje velikim brendovima i internet portalima te drugim online destinacijama.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram