Zatvori
Jasmin Hadzic
20/07/2012

Nogometnu igru srbijanskog startupa Nordeus svaki dan igra 1,5 milijuna igrača!

Već smo u nekoliko navrata spominjali impresivan poslovni uspjeh srbijanskog startupa Nordeus koji sa svojom online nogometnom igrom obara sve rekorde...

Nordeusov "Top Eleven" dokaz je da se i iz ovih "naših krajeva" može napraviti svjetski uspjeh.

Naime, kako javlja Insidesocialgames, Nordeusov nogometni menadžer "Top Eleven" svaki dan igra nevjerojatnih 1,5 milijuna igrača i to uglavnom putem Facebooka. O Nordeusom vanserijskom uspjehu dovoljno govori činjenica da je njihov nogometni simulator na Facebooku popularniji od EA-ove "FIFA-e"!

Nordeus je osnovan prije samo tri godine od strane dva bivša (i iznimno ambiciozna) Microsoftova zaposlenika. Tvrtka sa sjedištem u Beogradu danas svakodnevno poboljšava "Top Eleven" koji je osim na Facebooku dostupan i na mobilnim uređajima.

Ranije ove godine Nordeus je u Londonu proglašen najboljim europskim startupom, a i u matičnoj Srbiji dobio je priznanje za najpoželjniju (za posloprimce) malu tvrtku u Srbiji.

Ne preostaje nam ništa drugo nego ekipi iz Nordeus poželjeti puno sreće u daljnjem rastu i razvoju!

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram