Zatvori
Jasmin Hadzic
24/07/2012

GLASINE: Zynga će omogućiti igranje pokera s pravim novcem?

Titan društvenih igara odlučio je zagaziti u industriju online klađenja...

Zynga je u potrazi za partnerom za otvaranje "prave" online poker platforme, objavio je jučer kratko eGaming Review Magazine, ne navodeći dodatne detalje. No, možemo pretpostaviti kako je riječ o vijestima koje se nadovezuju na prethodne glasine o ulasku Zynge u industriju online klađenja.

Izvršni direktor Zynge Mark Pincus prošli je tjedan potvrdio kako Zynga "istražuje" sve mogućnosti online poker platforme na kojoj igrači ne bi igrali za virtualne žetone već za pravi novac.

Američke savezne države Nevada i Delaware već su legalizirale online klađenje, dok je ostatak SAD-a za sada još uvijek zabranjena zona.

Zyngina dionica proteklih nekoliko mjeseci bilježi neprestane negativne korekcije, a tržišna vrijednost tvrtke spuštena je na samo 3,75 milijardi dolara.

Ako se ispostavi da Zynga zaista namjerava pokrenuti "pravi" poker - dioničari kompanije sigurno se mogu nadati novom uzletu tvrtke koja najveći dio svojih prihoda ostvaruje na Facebooku.

Foto: zyngapokerchip.com

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram