Zatvori
Jasmin Hadzic
30/07/2012

Otkrijte kako najučinkovitije ubiti zombije i...Google će Vas možda zaposliti!

Svi smo barem jednom čuli priče o izazovnim pitanjima i zadacima koje Googleovi HR stručnjaci postavljaju pred potencijalne zaposlenike na intervjuima za posao. No, ovo je bizarno na kvadrat...

Internet div Google ovaj je vikend organizirao "Google Code Jam" - natjecanje u programiranju održano u New Yorku. Prijavljenih je bilo više od 30.000, a u finalni krug je ušlo 25 najsposobnijih programera koji su uz pomoć kineske hrane i puno šalica kave pokušavali do dugo u noć na najbolji način riješiti nekoliko Googleovih programerskih zadataka.

Jedan od njih je glasio - kako najučinkovitije ubiti zombija!

Pobjednik natjecanja dobit će 10.000 dolara i šansu za posao u Googleu koji je poznat po iznimno složenom postupku zapošljavanja novih  inženjera i programera, piše Wall Street Journal.

Ovakva natjecanja u hakiranja postaju sve popularniji način regrutiranja najboljih mladih talenata u IT industriji, piše WSJ.

Facebook je prošli tjedan organizirao "Summer of Hack", noćni programerski izazov u kojem je sudjelovalo 120 entuzijastičnih inženjera koji su dobili zadatak izgraditi najbolju aplikaciju na Facebookovoj platformi.

A što se tiče Googleovih zombija, nadamo se da je otkriven najbolji način za ubijanje prokletnika. Za svaki slučaj...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram