Zatvori
Jasmin Hadzic
02/08/2012

Irske dnevne novine sa 153-godišnjom tradicijom pokrenule vlastiti startup inkubator

Kad ih već ne možeš pobijediti - pridruži im se! Za tim su se očito poveli u Irish Timesu...

"The Irish Times", irske dnevne novine sa 153-godišnjom tradicijom odlučile su se priključiti europskoj startup "revoluciji" i pokrenuti vlastiti startup inkubator program koji će trajati osam tjedana.

"Irish Times" startup program realizira uz pomoć startup inicijative NDRC LaunchPad, a startup koji se za vrijeme programa pokaže najboljim - dobit će 10.000 eura vrijedno oglašavanje u IT-u, 10.000 eura vrijedne konzultantske i pravne usluge i najvažnije od svega - 50.000 eura tešku investiciju od europskog venture capital fonda DFJ Esprit.

Naravno, irske novine nisu odjednom otkrile svoju altruističku crtu, već se Irish Times nada kako će neke od proizvoda koji su uključni u startup program - moći koristiti u korist svoje migracije s tiskanog na digitalni poslovni model, napominje PaidContent.

I BBC ovog ljeta pokreće svoj startup inkubator.

Evo dobre ideje za naš Jutarnji list, Večernjak ili Novi list - podržite ambiciozne domaće tehnološke projekte ili će Vas isti u budućnosti možda "doći glave"...

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram