Zatvori
Poslovni Puls
03/08/2012

IMPRESIVNO: Linkedin će ove godine ostvariti prihode od gotovo milijardu dolara

Najveća svjetska profesionalna društvena mreža, Linkedin izvijestio je o snažnom rastu prihoda u drugom tromjesečju, a revidirao je naviše i svoje procjene ukupnih godišnjih rezultata...

Prihodi te tvrtke u drugom tromjesečju porasli su snažnih 89 posto, na 228,2 milijuna dolara, što je iznad očekivanja analitičara koji su u Reutersovoj anketi procijenivali će iznositi 216,3 milijuna dolara.

Istodobno, neto dobit bila je u visini od 2,8 milijuna dolara, dok je u istom lanjskom razdoblju iznosila 4,5 milijuna.

"Ovo je još jedno fantastično tromjesečje. To je kompanija koja nastavlja prilično dobro poslovati", rekao je analitičar Morningstara Rick Summer.

Ta tvrtka nije samo mreža za povezivanje profesionalaca, već i sve značajnija mreža za zapošljavanje. Prihodi Linkedina od usluga zapošljavanja porasli su u drugom tromjesečju 107 posto, dosegnuvši 121,6 milijuna dolara.

U tvrtki su povećali svoju raniju procjenu ovogodišnjih prihoda; umjesto od 880 do 900 milijuna dolara, sada očekuju da će ostvariti između 915 i 925 milijuna dolara prihoda.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram