Zatvori
Poslovni Puls
08/08/2012

Hrvatski startup Sidekickr traži Vašu pomoć za predstavljanje na konferenciji u Istanbulu

POVEZANE OBJAVE:

Novi startup projekt hrvatske IT tvrtke UX Passion (Wall of Tweets) ušao je u konkurenciju za "Startup Challenge" - dio velike Webit konferencije koja se ove godine održava u Istanbulu...

Mlada zagrebačka IT tvrtka UX Passion ne zadovoljava se svjetskim uspjehom njihovog "Wall of Tweets" rješenja za integraciju poruka s društvene mreže Twitter za evente i konferencije. Dečki iz UX Passiona imaju novi projekt - Sidekickr.

Iako projekt još nije doživio javno predstavljanje, prema ono malo dostupnih informacija doznajemo kako je riječ o društvenoj aplikaciji koja će omogućiti da iz TV sadržaja izvučemo neke dodatne informacije, poput biografije o glavnim glumcima ili glazbeniku čiji spot gledamo. Sidekickr će biti dostupan na svim zamislivim platformama - televizorima, smartphoneovima, tabletima i osobnim računalima.

UX Passion želi službeno predstaviti projekt na Webit konferenciji koja se održava 10. i 11. listopada u Istanbulu. Kako bi im to pošlo za rukom, trebaju našu pomoć. Naime, Sidekickr je u konkurenciji tzv. "izazivača" od kojih će onaj s najviše glasova dobiti priliku predstaviti svoj projekt na prestižnoj konferenciji pred predstavnicima uglednih ulagačkih fondova, medija i sudionika europske startup zajednice.

Sidekickr je trenutno na drugom mjestu s 93 glasa. Trenutno vodeći je bugarski startup Bezplatnoo. Pobjednik je samo jedan - stoga požurite i obavezno glasujte za našeg predstavnika.

Svoje mjesto na Webitu u Turskoj već je osigurao hrvatski iStudio koji predstavlja projekt "Mediatoolkit".

- BRAVO DEČKI: Hrvatski startup UX Passion (Wall of Tweets) otvorio ured u Londonu!

- Hrvatski startup Wall of Tweets tehnološka zvijezda središnje debate Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram