Zatvori
Poslovni Puls
10/08/2012

Muška "biblija" GQ preporučio Dubrovnik kao grad koji "jednostavno odiše odmorom"

Ppopularni časopis za muškarce donosi priču o tzv. podcijenjenim gradovima u Europi koji zapravo imaju puno toga više za ponuditi od razvikanih europskih metropola. Kako pišu, jedan od takvih gradova je i Dubrovnik...

"Čudesno, dubrovačka zapletena politička povijest i ratovi alkemijski su stvorili grad koji odiše odmorom. Nekako je sve zapanjujuće – od crvenih krovova i bijelih zidova do dubokog modrog mora – a opet nepretenciozno. Provedite dan ispijajući hrvatsko bijelo vino na Stradunu, glavnoj gradskoj ulici. Lutajte gradom pješice ili taksijem. I neovisno o tomu u kojemu se dijelu grada nalazili, plaža vam nikada nije daleko. Najbolje od svega je da je Dubrovnik jeftiniji od francuskih ili talijanskih obalnih gradova. Najgore od svega je da to vjerojatno neće potrajati dugo", napisao je u poznatom časopisu za muškarce novinar Josh Benson.

GQ svojim je čitateljima preporučio Hotel Argentina kao najbolje mjesto za smještaj, a luksuzni restoran Nautika kao najbolje mjesto za jelo.

Uz Dubrovnik, u kolovoškom izdanju popularnog časopisa objavljen je popis još devet europskih destinacija među kojima su i latvijska Riga te portugalski Porto, prenosi T-Portal.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram