Zatvori
Poslovni Puls
14/08/2012

Izbaci uljeza: Milanović kaže da će nam biti bolje, a Linić kaže... bit će još gore!

Različite osobe imaju različite stilove javnog nastupa i izražavanja, ali što je previše - previše je...

Igraju li se u Vladi gluhog telefona? Kako drukčije objasniti dvije potpuno kontradiktorne izjave dvoje čelnih ljudi aktualnog političkog vodstva države.

Prije samo nekoliko dana Slavko Linić u razgovoru za Hrvatski radio napominje kako će "sljedeća godina biti još teža" i da moramo biti spremni na novi krug štednje i odricanja, a nije isključio niti mogućnost dolaska Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) ako stvari stvarno pođu po zlu.

A jučer premijer Zoran Milanović u intervjuu za Jutarnji list kaže da se strpimo još malo jer će "sljedeća godina biti bolja".

Kome vjerovati? Liniću koji je do nedavno tvrdoglavo tvrdio da će Hrvatska još ove godine imati pozitivan rast ili Milanoviću koji je već poznat po nejasno definiranim izjavama prepunim neutemeljenog optimizma.

Istina je vjerojatno negdje na sredini, no pozivamo čelnike Vlade da se napokon usuglase oko javnih nastupa, jer ovo postaje smiješno i iritantno većini građana koji imaju (ili su imali?) velika očekivanja od Kukuriku koalicije.

Možda da ipak one PR-ovce vrate na posao, jer je ovdje sasvim jasno da nešto ne štima u Vladinoj komunikaciji s javnosti i medijima...

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram