Zatvori
Poslovni Puls
20/08/2012

Ovo morate pročitati: Nenad Bakić se obrušio na neracionalni poljoprivredni sektor!

Aktivni ulagač i bloger Nenad Bakić napisao je još jedan sadržajan komentar na svom blogu kojeg zaista vrijedi pročitati...

Bakić se ovaj put obrušio na neracionalnosti u domaćem poljoprivrednom sektoru. U svom posljednjem blog komentaru piše kako su naši poljoprivrednici godinama kupovali traktore i mehanizaciju koja ne odgovara malim obradivim površinama u Hrvatskoj, dok su istovremeno zanemarivali vodu tj. ulaganja u sustave navodnjavanja.

Kao pozitivan primjer, Bakić navodi Agrokor koji neće imati problema sa sušom jer je uložio u sustave za navodnjavanje (Belje, Vupik).

- Nenad Bakić: Hrvati, pustite nekretnine i počnite ulagati u dionice

Osnivaču portala MojPosao smetaju i nerealno visoki poticaji za poljoprivedu jer, on smatra, da nije pošteno što svi građani moraju plaćati nesposobnost i nekonkurentnost malih poljoprivrednika.

Bez obzira da li se slažete s Bakićem ili ne, njegov posljednji komentar o poljoprivredi je i više nego zanimljiv i otvara prostor za veliku diskusiji o svim problemima poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram