Zatvori
Poslovni Puls
22/08/2012

Hrvatski Wi-Fi startup Zzzzapp traži inovativne ideje! U zamjenu nude 3.500 dolara...

Samozatajni hrvatski startup Zzzzapp objavio je na svojim web stranicama vijest o pomalo neobičnom natječaju...

Splitski startup Zzzzapp želi oglašivačima ponuditi način da iskoriste postojeće Wi-Fi hotspotove kao marketinšku platformu i to kroz mini - portal koji će se prikazati korisnicima prilikom spajanja na samu Wi-Fi mrežu. Jednostavna, ali inovativna ideja već je osvojila prvo mjesto na "Startup Live Split" natjecanju startupova, a priliku za predstavljanje pred međunarodnim ulagačima i medijima dobit će na Pioneers Festivalu u Beču krajem listopada ove godine.

A dečki iz Zzzzappa sada traže "zanimljive i zabavne" razvojne ideje i pozivaju programere i inženjere da osmisle koncepte aplikacije koje bi se mogle koristiti na Zzzzapp Wi-Fi platformi.

Najbolje od svega, na natječaj se dovoljno javiti samo s "odličnom idejom" koja je primjenjiva u praksi. Nije nužno imati već gotovu aplikaciju.

Pobjedniku Zzzzapp natječaja bit će uručena nagrada od 2.000 dolara, drugoplasirani će dobiti 1.000 dolara, a trećeplasirani simboličnu nagradu od 500 dolara.

Ako Vas je ovo zainteresiralo, na natječaj se možete prijaviti ovdje! Samo požurite, natječaj je otvoren do 19. rujna.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram