Zatvori
Poslovni Puls
10/09/2012

Hrvatski Megapopust.hr počeo poslovati u Njemačkoj i V. Britaniji pod brendom Scontodeal

Ovo zaista nismo očekivali...

Internet portal za kupnju s popustima Megapopust.hr proširio je poslovanje na Veliku Britaniju i Njemačku gdje je pokrenuo portale Scontodeal.co.uk i Scontodeal.de. Koncept poslovanja inozemnih portala identičan je modelu koji je Megapopust.hr razvio u Hrvatskoj, stoji u priopćenju.

Na portalima Scontodeal.co.uk i Scontodeal.de trenutno se nalazi preko 200 ponuda s popustima preko 50% iz kategorija kao što su zdravlje, ljepota, restorani, hoteli, kina, koncerti, edukacija, sportske i zabavne aktivnosti, te razni proizvodi. Portali su trenutno najaktivniji na području Londona i Berlina sa ponudama lokalnih tvrtki. Megapopust.hr u planu ima daljnje širenje, te uskoro pokreće portale u Austriji i Švicarskoj, te u susjednim zemljama Srbiji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji.

Megapopust.hr je prije godinu i pola dana pokrenula tvrtka Megaplakat d.o.o. iz Splita. Portal u Hrvatskoj surađuje sa više od 1000 tvrtki, a baza kupaca sastoji se od 80 000 registriranih korisnika i 137 000 Facebook fanova. Tvrtka zapošljava 45 djelatnika.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram