Zatvori
Poslovni Puls
13/09/2012

U Dubrovniku uskoro kreće snimanje nove sezone serijala Game of Thrones

Pri kraju su pripreme za početak snimanja planetarno popularnog i nagrađivanog serijala "Game of Thrones" čiji se glumci ponovno vraćaju u naš Dubrovnik, kojega su lani proglasili idealnim okvirom za spletke i događaje na njihovom dvoru. Snimanje ovoga serijala u HBO produkciji započinje 27. listopada na lokacijama Grada i obližnjog Trstenog...

Treća sezona HBO serijala snimat će se u Dubrovniku i okolici u razdoblju od 27. rujna do 7.listopada, što je ranije i najavljeno iz Grada Dubrovnika i agencije "Enbassy films".

Planetarno popularni i višestruko nagrađivani serijal „Game of Thrones" američke produkcijske kuće HBO vraća se u kameni grad za koji su izjavili da je „savršeni" okvir za atraktivnu radnju serijala temeljenog na ciklusu epskih romana „Pjesma leda i vatre" autora Georgea R. R. Martina, piše Dubrovniknet.

Dubrovnik i Hrvatska polučili su izvanredne efekte promocije i kroz kratki film "In Production - Croatia" koji je produkcija HBO objavila neposredno prije početka emitiranja druge sezone, predstavljajući glumce, producente, ali i Dubrovnik kao lokaciju snimanja serijala.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram