Zatvori
Poslovni Puls
13/09/2012

Imate glazbeni startup? Prijavite se na Muzika.biz natječaj!

Evo nešto što se izdvaja iz mora startup natječaja koji su se u posljednje vrijeme počeli pojavljivati kao gljive nakon kiše...

U suradnji s Weekend Media Festivalom - vedeći domaći glazbeni portal Muzika.hr pokrenuo je Muzika.biz natječaj koji je otvoren svim zainteresiranima koji razvijaju startup ili digitalnih proizvod vezan uz konzumaciju glazbe ili glazbenu industriju.

Mislite da možete bolje od iTunesa, Spotifyja ili ste otkrili kako spriječiti piratiziranje glazbe? Svakako se prijavite!

Kod prijavljenih projekata bodovat će se inovativnost, jednostavnost korištenja, vizualni dojam i funkcionalnost. Smatrate li da posjedujete sve navedene stavke pošaljite prezentaciju projekta na info@muzika.hr do 14. rujna, poručuju organizatori ovog natječaja.

Nakon selekcije Muzika.hr žirija, tri najbolja projekta imat će priliku predstaviti se na Weekend Media Festivalu u Rovinju (20-23. rujna) pred mnogim profesionalcima, potencijalnim ulagačima, medijima te ostalim zainteresiranim stranama. Osim toga, finalisti će biti prijavljeni i na midemlab, natječaj u sklopu Midema, najveće glazbene konferencije na svijetu gdje su svoju sreću pronašli projekti poput: Last.fm, Grooveshark, Soundcloud, itd.

Zainteresirani?

Požurite jer se prijave primaju do sutra (14. rujna).

Više o samom natječaju možete pročitati ovdje!

Foto: photo-dictionary.com

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram