Zatvori
Poslovni Puls
13/09/2012

U Opatiji otvorena šesta Combis konferencija pod temom "VIzija Budućnost. Tehnologija."

Danas je u Opatiji svečano otvorena šesta Combis konferencija...

Cilj ovogodišnje konferencije, čiji je medijski partner i naš portal PoslovniPuls, je ukazati na potrebu promišljanja kako poslovanje povezati s nadolazećim tehnološkim trendovima.

"Primjetna je nezaustavljiva integracija i prodiranje ICT tehnologije u sve druge tehnologije, industrije, gospodarske grane; u medicinu, biologiju, genetiku, poljoprivredu, prehrambenu industriju, školstvo, zdravstvo, energetiku, ali i generalno u svakodnevni život. To znači da će definitivno doći do promjene svijeta kakvog poznajemo. Tko bolje i na vrijeme shvati nadolazeće promjene i prilagodi im se, ima veće šanse za uspjeh", rekao je Ivan Gabrić, predsjednik Uprave Combisa u pozdravnom obraćanju sudionicima na otvaranju konferencije.

Odmah nakon otvaranja održano je i plenarno predavanje „VIzija. Budućnost. Tehnologija.“ gdje su čelni ljudi vodećih regionalnih i svjetskih ICT tvrtki dali svoje viđenje tehnološke budućnosti, iz vlastite domene poslovanja. Tako su sudionici Combis konferencije imali priliku čuti Borisa Bauka, direktora tvrtke Hewlett-Packard Hrvatska, Krešu Pericu, glavnog direktora tvrtke IBM Hrvatska, Ivana Vidakovića, direktora Microsofta Hrvatska, Bernda Dultingera, regionalnog prodajnog menadžera tvrtke NetApp, Achima Krausa, strateškog konzultanta tvrtke PaloAlto Networks, Irenu Jolić Šimović, predstavnicu Hrvatskog Telekoma kao partnera Combis konferencije te Ivana Gabrića kao domaćina.

"Budući da imati pravu informaciju u pravo vrijeme i nadalje ostaje ključan preduvjet za uspjeh, vjerujem da ćemo i svi mi ovdje prisutni na Combis konferenciji vrlo uskoro biti bogatiji za novi i drugačiji pogled na budućnost te, ako nije preuzetno tvrditi, biti već i na pola puta ka ostvarivanju novih poslovnih uspjeha", zaključio je Gabrić.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram