Zatvori
Jasmin Hadzic
17/09/2012

Nova direktorica Yahoo-a Marissa Mayer zaposlenicima "zabranila" posjedovanje Blackberry mobitela

Nova Yahoo-ova direktorica zaposlenicima je priopćila kako Blackberry više neće biti dobavljač službenih tvrtkinih mobitela...

Bivša Googlerka Marrisa Mayer, sada šefica Yahoo-a, odlučna je u namjeri da posrnulu internetsku kompaniju ponovno pretvori u sjajno mjesto za rad gdje će carovati inovacija i ležernost, a ne birokracija i korporativna kultura.

Nedavno je u Yahoo ponovno vratila "besplatni ručak", a sada je odlučila da će svi tvrtkini zaposlenici sa zastarjele BlackBerry platforme prijeći na nove smartphone uređaje.

U internom dopisu kojeg se domogao BusinessInsider stoji kako je Mayer zaposlenicima omogućila biranje između vodećih smartphone brendova poput iPhonea 5, Samsung Galaxyja S3 (Android) i Nokije Lumnia 920 (Windows Phone).

"Želimo da naši zaposlenici koriste uređaje koje koristi i naša publika", poručila je Mayer.

VentureBeat piše kako Mayer ovim potezom želi upozoriti sve zaposlenike na novi fokus kompanije - a veliki dio tog novog fokusa su svakako i nove generacije smartphonea.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram