Zatvori
Jasmin Hadzic
20/09/2012

Komičar Ricky Gervais pokrenuo vlastiti startup - društvenu aplikaciju "Just Sayin'"

POVEZANE OBJAVE:

Britanski komičar Ricky Gervais ne želi se držati zacrtanih granica stand-up i televizijske komedije...

Čovjek koji nam je podario ponajbolje komičarske serije u posljednjih desetak godina (The Office, Extras) odlučio se na mali izlet u tehnološke vode. Ricky Gervais u suradnji s kalifornijskom tvrtkom CloudTalk objavio je besplatnu iPhone aplikaciju "Just Sayin'".

Aplikacija korisnicima omogućuje ostavljanje glasovnih poruka i objavljivanje istih na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera.

"Just Sayin' je za radio ono što je Twitter za novine. Sljedeća velika stvar bit će kako ljudski glas učiniti prirodnim dijelom iskustva korištenja društvenih mreža. Glas je kao monolog narcističan, ali glas kao dijalog je društven", poručio je Gervais koji na "Just Sayin'" projektu služi kao partner i kreativni direktor.

Ovo nije prvi put da se Gervais služi modernom tehnologijom kako bi privukao što veću publiku - bio je jedan od prvih mainstream komičara koji su objavljivali podcastove na internetu, a ranije ove godine pokrenuo je i online show "Learn English With Ricky Gervais".

Aplikaciju "Just Sayin'" možete preuzeti ovdje.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram