Zatvori
Poslovni Puls
24/09/2012

Trijumf serija "Homeland" i "Modern Family" na dodjeli ovogodišnjih Emmyja

POVEZANE OBJAVE:

Na 64. dodjeli najveće i najznačajnije televizijske nagrade Emmy, apsolutni pobjednici su serija "Homeland" i "Moderna obitelj"...

"Homeland" je osvojio četiri nagrade, uključujući i počasnu u kategoriji dramskih serija. Na iznenađenje svih, upravo je ova serija s trona skinula "Momke s Madisona", seriju koja je proteklih godina dominirala na dodjelama ove nagrade.

U kategoriji za najbolju humorističnu seriju najviše nagrada pripalo je seriji "Moderna obitelj" koja je nastavila dominaciju na dodjeli Emmyja. Nagrada za najbolju glumicu u dramskoj seriji pripala je Claire Danes za ulogu u "Homelandu", a njezin kolega iz serije Damian Lewis dobio je Emmyja za najbolju mušku ulogu.

Trijumfirao je i glumački par iz "Moderne obitelji", Julie Bowen i Eric Stonestreet i ovo im je već drugi Emmy koji su osvojili za ovu seriju. Emmy za najboljeg glumca u komediji dobio je Jon Cryer ("Dva i pol muškarca"), a najboljom je glumicom proglašena Julia Louis-Dreyfus ("Potpredsjednica"). "Momci s Madisona", koji su četiri godine nosili titulu najbolje dramske serije, svečanu dodjelu u Los Angelesu ovaj su put završili praznih ruku.

Što se tiče mini-serija i TV filmova, najveći je pobjednik "Game Change" koji je uz glavnu nagradu osvojio i nagrade za najbolju glumicu, scenarij i režiju. "Game change" je dramska serija o predsjedničkim izborima 2008. čiji je izvršni producent Tom Hanks, prenosi HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram