Zatvori
Poslovni Puls
02/10/2012

Na HT-ovu konferenciju stiže najmoćnija novinarka u Silicijskoj dolini

Hrvatski Telekom i ove godine organizira konferenciju Znanjem rastemo...

Tematski je konferencija fokusirana na inovativnost te dostignuća u razvoju tehnologije i primijenjene znanosti koje pomiču granice ljudske komunikacije, interakcije i poslovanja te će uzvanike kroz viziju budućnosti u narednim godinama i novo poduzetništvo 21. stoljeća voditi dr. Michio Kaku, jedan od najcjenjenijih znanstvenika današnjice te Sarah Lacy, nagrađivana novinarka i u svijetu poznata autorica o temama inovativnosti i poduzetništva.

Lacy je u startup zajednici poznata kao biva kolumnistica utjecajnog bloga TechCrunch te osnivačica novog tehnološkog bloga PandoDaily.

Kao istaknuti fizičar, futurolog, profesor teorijske fizike te snažan zagovornik znanstvene etike i socijalne odgovornosti u znanosti, dr. Michio Kaku govorit će o tome kako će znanost promijeniti svakodnevne živote u narednim desetljećima, kako će izgledati budućnost ljudi i organizacija te pojasniti kako znanost otvara potpuno nova područja i stvara nove mogućnosti za pojedince, organizacije, odnosno društvo u cjelini dovodeći, između ostalog, do oštre prekretnice u razvoju gospodarstva.

Sarah Lacy će kroz iskustvo 40-tjednog putovanja Bliskim istokom, Južnom Amerikom, Afrikom, Indijom, Kinom i Jugoistočnom Azijom govoriti o inspirativnim i odvažnim poduzetnicima diljem svijeta, vizionarima koji na svijet gledaju drugačije te koji na prvo mjesto stavljaju inovativnost i stvaranje prilika za pozitivne promjene.

Svoja će znanja, interdisciplinarni pristup kao i svježe ideje o budućnosti tehnološkoga i društvenoga napretka dvoje uglednih govornika predstaviti u četvrtak, 4. listopada, u Hypo centru u Zagrebu, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram