Zatvori
Poslovni Puls
03/10/2012

Grupna kupovina: Megapopust.hr za 9 mjeseci uprihodio 5,5 milijuna kuna!

Nakon trećeg kvartala prihodi portala Megapopust.hr iznose 5,5 milijuna kuna što je porast od 950% u odnosu na isto razdoblje prošle godine...

Nakon tri kvartala broj korisnika porastao je na 80 000 što je za 310% više u odnosu na isto razdoblje lani. Broj Facebook fanova dosegao je 137 000 tisuća, što je rast od 330% u odnosu na prošlu godinu, priopćili su s portala za grupnu kupovinu.

Za rast prihoda najzaslužnije je širenje u sve dijelove Hrvatske, te portal danas ima korisnike u svim većim i manjim gradovima. U skladu s tim najveći rast bilježi prodaja turističkih aranžmana i smještaja u hotelima, navodi se u priopćenju.

Glavni fokus poslovanja Megapopusta i dalje će ostati lokalne ponude s popustima u većim gradovima iz kategorija kao što su restorani, saloni ljepote, spa centri, koncerti, zdravstvene usluge, te razni lokalni servisi. S takvom ponudom portal je najaktivniji u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Zadru, stoji u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram