Zatvori
Poslovni Puls
10/10/2012

Tele2 ima novu "Revoluciju": 1.500 minuta razgovora i neograničeni broj SMS-ova

Mobilni operater Tele2 predstavio je danas na konferenciji za novinare novi plan tarife Revolucija.  Tele2 pretplatnicima nudi 1500 minuta poziva prema drugim mrežama, neograničene pozive  unutar Tele2 mreže, neograničen broj SMS poruka prema svim mrežama i 500 MB internetskog prometa, sve to za 150 kuna...

"Poput prvobitne tarife Revolucija, novi plan ostaje najboljom ponudom na tržištu – korisnicima daje sve što im treba za svega 150 kuna. Ova ponuda udovoljava potrebama i zahtjevnijih korisnika, s obzirom da čak 95 posto korisnika prvobitne tarife Revolucija nikada nije ostvario promet veći od 1500 minuta prema ostalim mrežama u Hrvatskoj. Ostvari li korisnik više od 1500 minuta prometa, svaku dodatnu minutu plaćat će 0,49 kuna. Najbolja tarifa na tržištu sada je još transparentnija, unutar tarife ne naplaćuje se naknada za uspostavu poziva, nema trajanja ugovorne obveze, a Tele2 je i u potpunosti uklonio Načelo pravednosti korištenja te usluge", stoji u priopćenju iz Tele2.

''Zadovoljni smo što danas možemo najaviti kako se Revolucija nastavlja. Poslušali smo naše korisnike i nastavljamo sa nastojanjima kako bismo korisnicima pružili najviše za uloženi novac. Zahvaljujući našim švedskim korijenima i vrijednostima prema kojima poslujemo, možemo korisnicima pružiti mogućnost za uštedu i zbog toga što štede koristeći naše usluge, korisnici mogu uložiti novac u investicije koje su im najbitnije. Mi smo poput Ikee, samo u telekomunikacijama'', kazala je Malin Holmberg, predsjednica uprave Tele2 Hrvatska.

''Uvjereni smo kako će korisnici biti zadovoljni Revolucijom s obzirom da za cijenu od 150 kuna zaista pruža najviše na hrvatskom tržištu. Oduvijek smo slušali korisnike i u tijeku stvaranja svake tarife vodimo računa o tomu koje su potrebe korisnika. Oni žele razgovarati, slati sms poruke i surfati, no primjerice ističu da im je dovoljno manje minuta prema ostalim mrežama. Ujedno, korisnici traže i da tarife budu jasnije iskomunicirane, kako bi znali u svakom trenutku što dobivaju i što plaćaju. Osim toga, korisnici žele i atraktivne mobilne telefone, a upravo to im sada i pružamo sa ovom ponudom'', kazala je Ana Zrno, voditeljica Odjela za razvoj proizvoda u Tele2 Hrvatska.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram