Zatvori
Poslovni Puls
08/11/2012

Nadobudni broker spiskao 380.000 kuna u noćnom klubu kako bi zadivio hollywoodsku zvijezdu

Jedan je nadobudni broker potrošio 40.000 funti (gotovo 380.000 kuna) u baru kako bi impresionirao holivudsku zvijezdu...

Njegov identitet nije poznat, ali on je, zajedno s devet kolega, stigao na Halloween party u jedan londonski klub oko 21 sat i 30 minuta te večer otpočeo rundom koktela po 30 funti. Njegovo se naručivanje i trošenje naglo povećalo nakon što je na istu zabavu stigao Benicio Del Toro i sjeo u njegovu blizinu, tvrde očevici, prenosi Daily Mail.

Njegov je dolazak na tulum oko 23 sata na ekipu brokera imao "prilično jak učinak" i jedan je od njih unutar nekoliko sati potrošio 24.000 funti na samo tri boce Dom Perignona, a do trenutka Del Torova odlaska račun je iznosio čak 40.090,73 funte.

"Broker se definitivno nije suzdržavao. Mislim da se pravio važan pred slavnim glumcem", a menadžer kluba objasnio kako se ovakvo što uistinu ne viđe često: "Ovo je jedan od najvećih računa koji smo ikad izdali. Ne događa se često, ali kad se dogodi, odlično je", ispričao je jedan od očevidaca neobičnog partyja.

Del Toro je također pio koktele, "režući" ih tekilom, a otišao je iz kluba u ranim jutarnjim satima, prenosi Index.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram