Zatvori
Poslovni Puls
14/11/2012

Radimir Čačić ipak mora u zatvor na služenje 11-mjesečne kazne!

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić danas je na mađarskom sudu u Kapošvaru, u drugostupanjskoj presudi, osuđen na godinu dana i deset mjeseci zatvora zbog prometne nesreće sa smrtnim posljedicama iz siječnja 2010. godine...

Novo: 17:10

Radimir Čačić je podnio neopozivu ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva. O njegovoj političkoj sudbini naknadno će odlučiti u HNS-u.

Staro:

Prema prvim podacima pola kazne će morati provesti u zatvoru, a polovica mu ostaje kao uvjetna kazna, javlja T-Portal.

Prema prvim informacijama iz Mađarske, potvrđena je presuda iz lipnja o 22 mjeseca zatvora, no ovaj put određeno je da Čačić mora 11 provesti u zatvoru, a drugih 11 mjeseci je uvjetno. Prvostupanjska je bila potpuno uvjetna kazna. Na drugostupanjsku presudu nema pravo žalbe. Čačić nije bio prisutan na izricanju presude.

Čačić nema pravo na žalbu i mora početi sližiti zatvorsku kaznu u roku od najkasnije dva mjeseca, potvrdio je Reutersu glasnogovornik mađarskog suda.

Posjetimo, Čačić je u siječnju 2010. godine skrivio prometnu nesreću na mađarskoj autocesti u kojoj su poginule dvije osobe.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram