Zatvori
Poslovni Puls
20/11/2012

Hrvatski interaktivni sustav PandoPad stiže u novoj, unaprijeđenoj inačici

Hrvatski interaktivni sustav PandoPad stiže u novoj, unaprijeđenoj inačici...

U rujnu 2010., tržištu je prvi put predstavljen PandoPad. Domaći novinari tada su ga prozvali hrvatskim softverom za velike "Padove".

U međuvremenu, PandoPad je prošao korak od sedam milja. Osnivači, tvrtke Applicon i Idea Studio, pokrenuli su spin-off tvrtku PandoPad. PandoPad je zaokružen hardverskim komponentama, a posao se razvija posredstvom partnera u 15-ak zemalja Europe, Srednjeg Istoka i Azije.

Najviše tržišnog uspjeha PandoPad za sada bilježi na tržištu Velike Britanije, dok su ga od domaćih korisnika prvi prepoznali korisnici poput Privredne banke Zagreb, Zračne luke Dubrovnik te Grad Rijeka, navodi se u priopćenju.

U 2011. godini PandoPad je nagrađen dvijema vrijednim domaćim nagradama. Prvo je u izboru CBToura proglašen najboljom tehnologijom hrvatskog poslovnog turizma, a potom je stiglo i priznanje na izložbi INOVA – zlatna medalja.

PandoPad je proizvod iz kategorije Interactive Digital Signage za koju se predviđa da će u 2013. imati tržište od sedam milijardi američkih dolara.

Tvrtka PandoPad najavljuje predstavljanje novog PandoPada za petak, 23. studenog 2012. u diplomatskom klubu (City Wellness Center, Zagreb, Draškovićeva 47/1), s početkom u 13:30 sati. Nakon predstavljanja bit će upriličen i PandoPad Cocktail Party – New era of public interactivity.

Svi zainteresirani za event se mogu prijaviti putem emaila na marketing(@)pandopad.com.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram