Zatvori
Poslovni Puls
22/11/2012

Najmoćniji srbijanski tajkun Miroslav Mišković pod istragom zbog korupcije?

"VODE se predistražne radnje o poslovanju tvrtki vlasnika Delte Miroslava Miškovića" potvrdio je kasno večeras za srpske medije potpredsjednik srpske Vlade Aleksandar Vučić dodajući kako će za tri dana uslijediti nova akcija protiv korupcije...

"Mislim da će ljudi vidjeti kako je kod nas nulta tolerancija prema korupciji", izjavio je  Vučić za B92 no nije htio otkrivati detalje osim da nije riječ o aferi Agrobanka koja već duže vrijeme trese Srbiju.

Na izravno novinarsko pitanje hoće li udaru tužiteljstva biti Miroslav Mišković, Vučić se ogradio no spomenuo je kako se vode predistražne radnje u vezi sa pojedinim Miškovićevim tvrtkama.

Kako prenosi RTS i premijer Srbije Ivica Dačić rekao je da će i protiv vlasnika kompanije "Delta" Miroslava Miškovića biti pokrenuta istraga, ako za to bude razloga i dokaza da je riječ o kaznenim djelima.

"O tome je pričao i potpredsjednik Vlade Vučić, odnosno da na spisku spornih privatizacija ima predmeta koji će biti ispitani do kraja", rekao je Dačić novinarima.

Mišković se često dovodio u vezu s poslovima u Hrvatskoj, a prije svega s Ivicom Todorićem. Javno je pokazivao interes za Podravku i Vupik a bio je jedan od konkurenata za kupnju Zagrepčankina zemljišta u Zagrebu, piše Index.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram