Zatvori
Poslovni Puls
27/11/2012

Hrvatski PandoPad obećava revolucionarnu digitalnu interakciju u javnim prostorima

Domaći proizvođač Interactive Digital Signage rješenja  tvrtka PandoPad d.o.o. u suradnji s osnivačima, tvrtkama Applicon i IDEA Studio, predstavila je u petak 23.11.2012. u Zagrebu liniju novih PandoPad proizvoda...

"PandoPad pruža jedinstveno marketinško rješenje za zabavu, informiranje, komunikaciju i oglašavanje. Neovisno u kojoj je industriji vaša djelatnost, PandoPad platforma će vam pomoći da iskomunicirate svoju poruku. Doseg do krajnjih korisnika koji se zadržavaju u javnim prostorima ili površinama – od kolodvora i aerodroma, preko hotela, banaka, gradova do trgovačkih centara i muzeja – uz PandoPad će biti veći, brži i efikasniji", poručuju iz tvrtke PandoPad.

PandoPad donosi revoluciju u primjeni digitalne interakcije u javnim prostorima.

Novi PandoPad stiže s novim dizajnom korisničkog sučelja na svim PandoPad aplikacijama. Ono što je najprije uočljivo jest soft home button kojim se korisnik iz svih aplikacija vraća na PandoPad Desktop aplikaciju. PandoPad je danas predstavio i nekoliko novih aplikacija poput PandoPad Shop Window koja je namjenjena dinamičkom prikazu proizvoda i cijena, te PandoPad Hotel Room Service, namijenjene podršci up-sellu usluga u hotelskim sobama. I ostale aplikacije doživjele su značajne izmjene. PandoPad eCard/Coupon dobio je podršku za QR kodove, PandoPad Pages, aplikacija koja omogućava pregledavanje digitalnih brošura, knjiga,  dobio je “policu” na kojoj je sada moguće odabirati publikacije.

Verzija PandoPad Fun, namijenjena zabavi i igranju predstavljena je u novom kućištu i s paketom od 4 standardne igre koje kupci PandoPad-a mogu brendirati po želji.

Nekoliko je novosti i u liniji PandoPad kućišta. Pored bijelog i crnog 22” kućišta, tu je i eWall kućište za montažu na zid, također u bijeloj i crnoj verziji.

Digital Signage ili DOOH (Digital Out Of Home) je u ovom trenutku najbrže rastuća marketing tehnologija na svijetu. Čak i u doba krize, tržište digital signage raste i do 20%. U nekim zemljama poput Velike Britanije ili SAD DOOH je već zauzeo gotovo sve javne prostore. Ono što je zasigurno budućnost ove tehnologije jest veliki napredak hardverskih komponenti, prvenstveno touch površina, te daljnje unaprijeđenje Natural User Interface , a to je i smjer kakvog ima zacrtan i PandoPad. Multi-touch, motion detection, NFC, već su u PandoPad R&D-u te se mogu uskoro očekivati. Možda već u sljedećem predstavljanju, poručili su iz tvrtke PandoPad.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram