Zatvori
Poslovni Puls
10/12/2012

Dubrovački Vrtovi Sunca proglašeni najboljim beach resortom u Europi

Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovački Vrtovi Sunca dobitnik je World Luxury Travel Awards 2012. za najbolji beach resort u Europi...

Ovom nagradom hotel je još jednom potvrdio svoj status najboljeg resorta u Hrvatskoj koji je stekao osvajanjem International Hotel Awards 2012. u kategoriji 5* Award za najbolji hrvatski resort, ističe se u priopćenju Dubrovačkih Vrtova Sunca.

"Vrtovi sunca u Dubrovniku najpotpunije su odmaralište s pet zvjezdica na jadranskoj obali i drago nam je što našu uslugu prepoznaju ne samo nacionalni, već i međunarodni turistički stručnjaci. Jedan smo od rijetkih resorta koji osim vrhunskog smještaja nudimo i mogućnost kupnje nekretnina unutar samog resorta. Stručno osoblje hotela posljednjih nekoliko godina intenzivno radi na podizanju kvalitete naše usluge, kao i na podizanju standarda, što je rezultiralo velikim brojem nagrada od struke. Ipak, najsretniji smo kad nam priznanje odaju naši gosti koji nam se redovito vraćaju. Naš cilj je postati jedan od pet vodećih europskih integriranih resorta, a ove nagrade dokaz su da smo na dobrom putu", rekao je izvršni direktor Dubrovačkih Vrtova Sunca Zdenko Leko.

Posebno vrijedno priznanje za Dubrovačke vrtove sunca je i Overseas Property Professional "Gold Award for Excellence" (Zlatno priznanje za izvrsnost) u kategoriji "Best Developer in Southern Europe" koje je osvojio drugu godinu zaredom, ističe se dalje u priopćenju. Ovu nagradu dodijelio je ocjenjivački sud od 50 neovisnih stručnjaka iz cijelog svijeta, a hotel je dobitnik i vrijedne nagrade "Best Global Developer".

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram