Zatvori
Poslovni Puls
10/12/2012

Mirna Maras postala internet poduzetnica: Pokrenula portal za mame i bebe

Hrvatska glumica/voditeljica postala je i internet poduzetnica otvaranjem novog specijaliziranog portala za mame i bebe MaMi.hr...

"Kao trudnica i mlada mama sam konstantno nailazila na izazove čije rješenje sam većinom tražila samostalno preko Interneta. Iskustva mojih prijateljica su slična pa je tako i nastala ideja za pokretanjem projekta koji bi svim trudnicama i mladim mamama bio svojevrsni inreaktivni vodič kroz trudnoću i majčinstvo", ističe Mirna Maras.

Mami.hr će osim informativnih sadržaja ponuditi i niz pogodnosti mladim mamama, kao i kreativna rješenja za dinamičnu svakodnevnicu, poručuju pokretači projekta.

"MaMi klub će biti poveznica između mamama i brojnih korisnih proizvoda među kojima će biti zastupljeni najkvalitetniji brandovi iz industrije. Mame će putem raznih zabavnih sadržaja osvajati i posebne popuste i nagrade pa će tako uz prijeko potrebnu dozu opuštanja i virtualnog druženja imati priliku do određenih stvari doći puno jednostavnije i lakše",navodi Mirna.

"MaMi je moj san, projekt kojeg sam godinama željela ostvariti, te vjerujem da ćemo uz pomoć dragih mamama i partnera projekta ispuniti našu misiju i cilj", zaključuje Mirna.

Foto: Facebook

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram