Zatvori
Poslovni Puls
13/12/2012

MojKvart.hr pokrenuo agregator vlastitih "daily deals" ponuda CentarPopusta

POVEZANE OBJAVE:

CentarPopusta.hr je partnerski projekt internetske platforme MojKvart.hr koja u okuplja više od od 2.000 malih i srednjih poslovnih subjekata diljem Hrvatske, a od nedavno i Srbije, te bilježi više od milijun posjeta mjesečno...

Pokretač projekta Borna Segulin se nada da će poslovni partneri s kojima već godinama uspješno surađuje na projektu MojKvart.hr prepoznati poslovne mogućnosti i novi način promocije koji im stoji na raspolaganju putem servisa CentarPopusta.hr.

"CentarPopusta.hr smo osmislili slušajući potrebe korisnika. Željeli smo na jednom mjestu okupiti  ponudu poslovnih subjekata iz najraznovrsnijih djelatnosti. Uz to, razvrstali smo ih i po gradovima čime smo dodatno olakšali potragu za onime što je korisnicima u njihovoj blizini doista potrebno. U svega dva mjeseca poslovanja preuzeto je više od tisuću kupona s adresa MojKvart.hr i CentarPopusta.hr. Očekujemo da će CentarPopusta.hr postati posjećena adresa svih koji ne žele ovisiti o kupovini u grupi, te svih koji žele platiti uslugu prilikom njezine realizacije umjesto prilikom preuzimanja kupona", izjavio je Borna Segulin, autor i voditelj projekta CentarPopusta.hr.

CentarPopusta.hr objavljuje kupone ugovornih partnera portala MojKvart.hr. Trenutno obuhvaća više od 2.000 poslovnih subjekata koji su u mogućnosti svakodnevno objavljivati kupone za popuste.

Kupone za popuste se preuzima besplatno putem servisa CentarPopusta.hr. Može ih se isprintati ili preuzeti putem SMS-a, a proizvod ili uslugu platiti tek na prodajnom mjestu. O kvaliteti i raznovrsnosti ponude novog internetskog servisa se trenutačno brine 15 zaposlenih, a u svakom trenutku je aktivno više od tri stotine ponuda s popustima, stoji u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram