Zatvori
Poslovni Puls
19/12/2012

HRT4: Informativne i dokumentarne emisije te prijenosi sjednica Sabora

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman i vodstvo HRT-a predstavilo je novi informativni kanal Hrvatske radiotelevizije HRT 4...

HRT 4 specijalizirani je kanal s informativnim i dokumentarnim programskim sadržajima. Emitirat će vijesti i specijalizirane emisije iz svih područja gospodarskog, političkog i kulturnog života, sporta, obrazovanja, turizma, zabave itd.

"Isticat će se po brzim i vjerodostojnim informacijama i uključivanjima na mjesto događaja. Uz informativne sadržaje davat će se i servisne informacije. Dio informativnog sadržaja imat će regionalnu važnost i karakter. Na HRT-u 4 prenosit će se sjednice Hrvatskog sabora", stoji u najavi.

Od 21. prosinca gledatelji HTV-a, na 4. će programu moći pratiti infokanal, a na Badnjak kreće i program.

"To je prvi, recimo, multimedijalno projektiran i zamišljen zajednički projekt Hrvatske radiotelevizije koji u potpunosti integrira sve naše resurse dakle radio, TV, internet čak i na svojevrstan način glazbenu proizvodnju. Bit će specijalizirani program koji će se u osnovi posvetiti ažurnim, kvalitetnim i dinamičnim informacijama lokalnog, regionalnog i nacionalnog sadržaja", izjavio je Radman.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram