Zatvori
Poslovni Puls
28/12/2012

Dijana Čuljak preuzima kontrolu nad Z1 Televizijom?

Bivša novinarka HTV-a Dijana Čuljak trebala bi od Nove godine preuzeti većinski udio vlasništva Z1 Televizije. Nagađa se i da će ta zagrebačka televizija uoči lokalnih izbora podržati kandidaturu Milana Bandića za gradonačelnika Zagreba...

Ni dva mjeseca nakon što je napustila Prisavlje, Dijana Čuljak je u prosincu prošle godine otvorila tvrtku OK TV koja se bavi i televizijskom produkcijom. Dio medija spekulirao je da je tada otkupila udio na Z1 od bivšeg direktora Holdinga Slobodana Ljubičića Kikaša, i to u suradnji s generalom Ivanom Čermakom.

Čuljak je proteklih mjeseci za Z1 isporučivala emisiju "Zoom" koju je uspjela plasirati i nekim drugim lokalnim televizijama, a ni za mjesec dana mogla bi ju dočekati sasvim nova uloga. Naime, prema pisanju Novinara, zasad nije sigurno da će Čuljak formalno preuzeti većinsko vlasništvo, ali nagađa se da će televizija uoči lokalnih izbora podržati Milana Bandića.

Jedan od urednika Z1 televizije je i Nedžad Haznadar koji je bio glavna osoba za medije u Bandićevoj predsjedničkoj kampanji 2009. godine, prenosi T-Portal.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram