Zatvori
Poslovni Puls
28/12/2012

[VIDEO] Pogledajte kako će izgledati luksuzni golf park iznad Dubrovnika

Maja Frenkel i prokurist Ivan Kusalić, predstavnici investitora, predstavili su 3D animaciju projekta Golf Park Dubrovnik, kao i njegovo vizualno rješenje. Na 3D varijantu odlučili su se zbog što realnijeg prikaza i upoznavanja javnosti sa svim aspektima projekta golfa na Srđu...

"Golf Park Dubrovnik je dobio dugo očekivanu potvrdu stručnjaka, ali i prijeko potrebnu potporu državnog vrha, kojom ovaj projekt može početi s realizacijom te se stoga odluka Ministarstva zaštite okoliša i prirode može smatrati pravim zelenim svjetlom za ovaj iznimno važan projekt koji će zasigurno unaprijediti hrvatski turizam i njegovu trenutačnu ponudu.

Isto tako, vjerujemo da je projekt Golf Park Dubrovnik pozitivan primjer napora za privlačenjem toliko potrebnih investicija u ovim kriznim vremenima te da će svojom realizacijom pridonijeti i otvaranju velikog broja radnih mjesta za lokalno stanovništvo, ali i ojačati gospodarstvo Grada Dubrovnika, a time i cijele Županije", kazao je Kusalić.

Podsjetimo kako je Studija utjecaja na okoliš 5. prosinca 2012. dobila zeleno svjetlo Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Osim premijernog prikazivanja 3D animacije, Kusalić je podsjetio i da danas započinje javna rasprava na temu Studije utjecaja na okoliš i javno izlaganje same Studije koje će se održati u utorak, 8. siječnja 2013. u Dubrovniku, prenosi T-Portal.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram