Zatvori
Poslovni Puls
08/01/2013

Goran Radman: HRT će nakon šest godina dobiti tehnološku obnovu

Hrvatska radiotelevizija u 2013. će godini povećati ulaganja u program te nakon duljeg vremena investirati i u tehnološku obnovu, najavio je to glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman na današnjoj, trećoj sjednici Programskog vijeća, predstavljajući program rada i financijski plan za 2013. godinu...

"Bez obzira na nepovoljne okolnosti, poslije nekoliko godina nepovoljnog trenda, ove ćemo godine povećati ulaganje u programske sadržaje. Također, prvi put nakon šest godina uspjet ćemo investirati u tehnološku obnovu HRT-a, sada smo podkapacitirani, što ostavlja posljedice", rekao je Radman.

Dodao je i kako HRT u svojem planu za 2013. predviđa i stanovita povećanja sredstava od pristojbe, budući da je i dalje velik broj korisnika radio i tv prijamnika koji ne plaćaju pristojbu. Nemamo namjeru predlagati povećanje pristojbe, istaknuo je Radman.

Poslovni plan HRT-a za 2013. godinu napravljen je prema postojećoj strukturi HRT-a, no kada Sabor prihvati novo ustrojstvo HRT-a, doći će do promjena samoga plana, i to početkom drugoga kvartala ove godine.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram