Zatvori
Poslovni Puls
21/01/2013

Stipe Mesić nepoznatim biznismenima nudi dubrovački hotel "Belvedere"?

Neki Dubrovčani nemalo su se iznenadili kad su u subotu pred hotelom “Belvedere” naletjeli na kolonu limuzina koja se zaustavila pred jedinim nakon rata neobnovljenim dubrovačkim hotelom...

Iz jednog vozila, kažu, izišao je bivši dvostruki hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, a  za njim dvoje ljudi ozbiljnog poslovnog izgleda.

Mesić je potom gostima krenuo pokazivati daskama ograđeni hotel koji već dvadeset i jednu godinu čeka investitora. Kao što je poznato, hotel je u stečaju i zasad se ne može prognozirati ništa osim daljnjeg propadanja.

Stečajna upraviteljica Ivanka Sušić nije mogla potvrditi je li bivši predsjednik obišao hotel.

"Hotel je prvi vještak procijenio na 22 milijuna eura, drugi na 15, a treći na 16,8 milijuna eura. Dakle, cijena će se kretati unutar tih iznosa", istaknula je Sušić odgovarajući na pitanje kolika će biti cijena hotela “Belvedere”, jedinog neobnovljenog dubrovačkog hotela nakon rata koji je u većinskom vlasništvu Zvonka Stojevića, koji ima 53,75 posto vlasničkog udjela te naftne kompanije Ina, piše Slobodna Dalmacija.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram