Zatvori
Poslovni Puls
22/01/2013

HGK vodi četiri mobilna startupa na Mobile World Congress u Barcelonu!

Hrvatska gospodarska komora organizira natjecanje za najbolje projekte domaćih tvrtki, timova i pojedinaca namijenjene tržištu mobilnih komunikacija i telekomunikacija...

Pobjednike natjecanja HGK će voditi u Barcelonu na sajam GSMA Mobile World Congress 2013 (MWC), najveću svjetsku smotru telekomunikacija, koja se održava od 25. do 28. veljače.

Na natjecanju, pod nazivom "Mobile World Contest; Startup 4 Barcelona by HGK", birat će se četiri najbolja projekta čijim će predstavnicima HGK snositi troškove smještaja tijekom sajma te troškove kotizacije za "Brokerage Event", poslovne susrete s drugim sudionicima tog događanja, sastanke s potencijalnim klijentima koje će dogovoriti prije odlaska na sajam.

Hrvatska gospodarska komora pozvala je tvrtke, timove i pojedince da prijave svoje projekte namijenjene telekomunikacijskom tržištu putem elektroničke pošte na adresu hgkit@hgk.hr, zaključno s 25. siječnja 2013. do 23:59:59 sati.

Projekti moraju sadržavati opis aplikacije koji ne smije biti duži od ukupno do 1800 slovnih mjesta te je potrebno priložiti i kratki (također do 1800 znakova s razmacima) opis tvrtke/obrta/projekta te prezentaciju koja će biti predstavljena tijekom predstavljanja aplikacija/tvrtki/usluga/projekta na natjecanju. Predstavljanje je ograničeno na pet minuta po projektu, navodi se u priopćenju.

HGK će od stručnjaka, pobjednika lanjskog natjecanja, čelnih ljudi Udruženja za informacijske tehnologije HGK te predstavnika medija, ustanoviti stručni žiri koji će od prijavljenih projekata do 28. siječnja odabrati one najbolje za finalno natjecanje, planirano za 30. siječnja. Tijekom finala, najbolji projekti predstaviti će se žiriju i publici petominutnim prezentacijama, nakon kojih će žiri odabrati tri najbolja projekta, dok će publika svojim glasovima odabrati još jedan projekt. Predstavnici tih četiriju projekata bit će nagrađeni od strane HGK, odlaskom u Barcelonu na Mobile World.

Mobile World Congress (MWC) najveći je događaj u telekomunikacijskoj branši u svijetu te je prilika informatičkim tvrtkama orijentiranima na proizvode i usluge u telekomunikacijama za uspostavljanje kontakata i stvaranje poslovnih prilika s kompanijama i korporacijama na svjetskoj razini.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram