Zatvori
Poslovni Puls
04/02/2013

TUI: Dubrovnik najbrže rastuće turističko odredište za 2013. godinu!

 "Prije Domovinskog rata ovaj dio bivše Jugoslavije bio je popularno turističko odredište. Hrvatska je sada opet na turističkoj karti. Grad Dubrovnik je, prema njemačkom turoperatoru TUI-ju, najbrže rastuće turističko odredište ove godine" stoji u uvodu teksta pisanog u uglednom amričkom dnevniku Financial Timesu (FT), prenosi DubrovnikNet...

FT prenosi i izjavu vlasnice jedne tvrtke za prodaju nekretnina s uredom u Dubrovniku koja kaže kako je to "odlična vijest za ulagače koji žele iznajmljivati imovinu" dodajući kako su "cijene u Dubrovniku pale znatno više nego u ostalim dijelovima Hrvatske i prodavači su spremni pregovarati".

Infrastuktura još ima prostora za poboljšanje a budući da se Hrvatska priključuje Europskoj uniji ove godine i to ide naprijed, piše FT dodajući da će cijene nekretnina porasti ulaskom u EU.

"Lokalno stanovništvo nije sretno zbog izgradnje golfskih terena na Srđu iznad Dubrovnika jer su zabrinuti zbog mogućeg onečišćenja vode" navodi Financial Times.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram