Zatvori
Poslovni Puls
08/02/2013

Dubrovčani ipak dobivaju turistički kompleks i golf terene...u Republici Srpskoj!

Dubrovčani i njihovi gosti, usprkos sapunici oko izgradnje golfskog parka na Srđu koja traje već punih šest godina, ipak će zaigrati golf...

Ali na Ivanici, u susjednoj Bosni i Hercegovini ili, preciznije, u Republici Srpskoj, na osmom kilometru od Dubrovnika, i to već od turističke sezone 2015! Na Ivanici, uz koju ovdašnje ljude vežu događanja uz početak ratne agresije, u tijeku je izgradnja turističkog naselja na čak 50 hektara površine, koje uključuje i golfsko igralište te izgradnju 230 luksuznih vila znakovita imena “Dubrovački visovi”.

Inicijator je i glavni investitor Jovica Božić, Banjolučanin s londonskom adresom, kojega u projektu prati i desetak drugih poslovnih partnera, o čijim imenima nije želio govoriti, ali je zato potvrdio da je siguran u uspjeh konačne investicije jer se “radi privatnim kapitalom, bez pomoći banaka”, piše Slobodna Dalmacija.

Dio turističkoga naselja i vila već ima sigurne kupce, koje posebno privlači pogled na Dubrovnik i Župu dubrovačku, njihova blizina, kao i blizina Crne Gore. Međutim, mnogo je upita za kupnju ili najam objekata upravo s dubrovačkoga područja, piše Slobodna.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram