Zatvori
Poslovni Puls
15/02/2013

Poznati svjetski HR stručnjaci ovog ožujka u Rovinju

Postoji li bolje vrijeme i mjesto za razgovor o najaktualnijim temama s područja upravljanja ljudskim resursima, od prvih dana proljeća na Jadranu...

Konferencija HR  Days, na temu 'HR kao pokretač promjena', održat će se u prekrasnom dizajnerskom hotelu Lone u Rovinju, 14. i 15. ožujka 2013.

Konferencija je idealna prilika za susret s vodećim svjetskim HR stručnjacima koji će govoriti o četiri ključna izazova u procesu organizacijske transformacije: restrukturiranju, promjeni organizacijske kulture, transformaciji menadžmenta i partnerskoj ulozi HR menadžera.

Ovo dvodnevno događanje uključuje niz predavanja, radionice i okrugli stol, a samo neki od predavača su: Dr. Ian Sutherland, IEDC - Bled School of Management; Marek Mos, Google; Sue Mathews, Oxford Brookes University, Carsten von der Linden, Boston Consulting Group; Viviane Harnois, ATTF; Mojca Domiter, Atlantic Group.

Više detalja o konferenciji možete pronaći na: www.HRDays.net.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram