Zatvori
Poslovni Puls
18/02/2013

Gotovinu ćemo moći podizati na blagajnama Konzuma i Tiska?

Agrokor namjerava u svoja dva lanca, Konzumu i Tisku, ponuditi novu uslugu: podizanje gotovine na blagajnama na svim svojim prodajnim mjestima...

"Konzum i Tisak u suradnji sa Zagrebačkom bankom započeli su s provođenjem pilot-projekta podizanja gotovine na blagajnama njihovih prodajnih mjesta. Nova usluga još je u procesu implementacije, a njezin cilj bit će brza, jednostavna i sigurna isplata novca u gotovini korisnicima debitnih i kreditnih kartica", kazali su iz Agrokora za Poslovni dnevnik.

Pojašnjavaju, namjera je korisnicima omogućiti što dostupnije podizanje gotovine "u velikoj prodajnoj mreži od 700 Konzumovih prodavaonica i 900 kioska Tiska i Tisak Media centara", a očekuju da bi usluga trebala zaživjeti do početka ožujka.

Još nije poznato koliko će se gotovine moći odjednom podići na blagajnama: neslužbeno se doznaje da će limit na Tiskovoj blagajni biti 1.000 kuna, na blagajni Tisak Media centra do 3.000 kuna, a za Konzum se još ne zna gornji limit.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram