Zatvori
Poslovni Puls
07/03/2013

Matija Babić izgubio "generala": Indexov Tomislav Klauški postao kolumnist za 24sata!

Indexovo "udarno pero" Tomislav Klauški prešao je u konkurentski tabloid 24sata gdje će pisati kolumnu svakog dana na portalu 24sata.hr, utorkom i za dnevno izdanje lista te petkom za tjednik 24Express...

Tomislav Klauški, koji će odsad svakog radnog dana na portalu 24sata.hr pisati političke komentare, na hrvatskom je webu ostvario -  "nemoguću misiju"!  U kratkom vremenu postao je brend, autor čiji se tekstovi prepoznaju najčešće već prema naslovu, a tek u manjem broju slučajeva prema prvom pasusu, što je slučaj bez presedana, poručuju s 24sata.

Diplomirani je novinar, predavač na Fakultetu političkih znanosti, lani je bio u konkurenciji za novinara godine. Radio je u zagrebačkim dopisništvima Novog lista i Slobodne Dalmacije, u Nacionalu i Poslovnom dnevniku. Zadnjih šest godina radio je na portalu Index.hr.

"Od današnjeg dana više na radim na Indexu. Bilo je lijepo dok je trajalo", poručio je Klauški na svom Facebook profilu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram