Zatvori
Poslovni Puls
12/03/2013

Ryanair naručio Boeingove zrakoplove vrijedne 18 milijardi dolara!

Irski niskobudžetni avioprijevoznik Ryanair naručio je do 200 Boeingovih zrakoplova vrijednih 18 milijardi dolara (13,8 milijardi eura) prema kataloškim cijenama, objavio je u utorak Irish Independent...

Narudžba koju će američki predsjednik Barack Obama i irski premijer Enda Kenny potvrditi sljedećeg tjedna u Bijeloj kući najveća je u povijesti Ryanaira, prenose novine.

Upitan da komentira izvješće, Ryanairov je glasnogovornik za AFP kazao da kompanija "ne komentira glasine i spekulacije i ne sudjeluje u njima ni na kakav način".

Novi zrakoplovi zamijenit će pojedine letjelice tipa 737 i omogućiti kompaniji da proširi poslovanje i izvan Europe, piše list.

Izvješće se vremenski podudarilo s odlukom Europske komisije da blokira i treći pokušaj Ryanaira da preuzme irskog konkurenta Aer Lingus zbog kršenja propisa kojima se jamči ravnopravna tržišna utakmica na jedinstvenom tržištu Europske unije, prenosi HRT.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram