Zatvori
Poslovni Puls
15/03/2013

Poslovni look: J.F.Rey – naočale koje će istaknuti Vašu osobnost!

U današnje vrijeme naočale sve više postaju modni detalj, što nije toliko začuđujuće, budući da su oči ogledalo duše, a lice čovjeka prvo što se pamti u svakodnevnim kontaktima i komunikaciji. Pravi izbor naočala lice može istaknuti iz mase te ga učiniti atraktivnijim, prepoznatljivijim, zanimljivijim...

Hrvati su inače poznati diljem svijeta kao ljubitelji stila i mode, stoga trendove u nošenju naočala među prvima prepoznaju te prate. Ulicama možemo sresti naše sugrađane umjetnike, arhitekte, liječnike, bankare i mnoge druge sa maštovitim i kvalitetnim naočalama, koje na sebi nemaju nikakav logo, već su prepoznatljive po upečatljivom i posebnom dizajnu, eksploziji boja, te raznolikosti materijala.
To je karakteristika, odnosno „logo - dizajn“ Jean-Francoisa Rey-a, francuskog dizajnera naočala.

silk_1
Njegove naočale svrstavaju u najatraktivnije naočale u svijetu. Dobitnik je nekoliko puta uzastopno zlatnog oskara (Silmo d'Or) koji se dodjeljuje kao najveće svjetsko priznanje za dizajn i stil na svjetskom sajmu optike SILMO u Parizu. Također je dobitnik nekoliko puta i nagrade „Pont d'Or“, zlatnog oskara koji se dodjeljuje najboljem dizajneru općenito.

Linije koje dizajnira su J.F. Rey, Boz i novina J.F. Rey kids..

Wood_02
Inspiraciju pronalazi u urbanizmu, arhitekturi, budućnosti i prirodi, a svakodnevnim istraživanjem otkriva nešto novo kako bi uvijek iznova uveselio svoje obožavatelje. Linija J. F. Ray inspirirana je gradovima i arhitekturom zgrada. Tu su više prisutni pravokutni oblici, dok je linija Boz egzotičnija, više umjetnička, ženstvena. Također ponekad ideje pronalazi u Japanu, Kini, Istambulu, Maroku te Dalekom istoku.

Fiberglass_03
Zastupnik i distiributer naočala J.F.Rey za Hrvatsku je tvrtka Van Gogh iz Dubrovnika. Razgovarali smo sa direktorom marketinga, gosp. Draganom Miškovićem, koji objašnjava: „Duh svake kolekcije je poseban, dva puta godišnje, u ožujku i rujnu odabiremo nove modele koji su u skladu s trendovima ali i dalje prepoznatljivi. Trenutno J.F.Rey nam je najtraženiji naočalni brand kojeg zastupamo i posebno smo sretni što nas je prije par godina osobno Jean-Francois Rey posjetio u Dubrovniku i Zagrebu što je bila potvrda izuzetno dobre, duge i uspješne poslovne suradnje."

Fiberglass_07

Najnovije kolekcije možete pronaći u svim optikama koje su prepoznalie naočale J.F.Rey kao „must have“ proizvod.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram