Zatvori
Poslovni Puls
19/03/2013

Na internetu procurile neslužbene fotografije novog BMW-a

Na internetu su se pojavile neslužbene fotografije osvježenog BMW-a Serije 5, čija se premijera očekuje u travnju, na Sajmu automobila u Šangaju...

U BMW-u su očigledno smatrali da je aktualni model, koji se proizvodi od 2010, i dalje dovoljno atraktivan i konkurentan, tako da su promjene u dizjanu minimalne i jedva uočljive.

Prednji branik automobila blago je redizajniran, uz izmjene na svjetlima za maglu i nešto više kromiranih ukrasnih detalja. Pored toga, restilizirani BMW Serije 5 imat će opcijske adaptivne LED farove. Kupcima će biti na raspolaganju i nove alu felge, dok će se promjene na zadnjem dijelu vozila svesti na redizajn ispušnih cijevi - umesto kružnog profila, one će sada imati trapezoidni oblik.

Uz nekoliko očekivanih izmena u unutrašnjosti vozila, poput unaprijeđenog ConnectedDrive sistema, mehanika automobila i pogonske jedinice bit će preuzete iz aktualne verzije. Pored četvorocilindričnih i šestocilindričnih benzinskih i dizel turbo-motora, na raspolaganju je i najsnažniji TwinPower turbo V8.

Proizvodnja redizajniranog BMW-a Serije 5 počet će u srpnju 2013, a automobil treba očekivati u prodajnim salonima u drugoj polovini godine, prenosi HRT.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram