Zatvori
Poslovni Puls
20/03/2013

Mlinar jučer otvorio prvu prodavaonicu u Mađarskoj, u središtu Budimpešte

Mlinsko pekarska industrija Mlinar otvorila je jučer u centru Budimpešte svoju prvu prodavaonicu u Mađarskoj, izvijestili su iz Mlinara. Prodavaonica se nalazi u ulici Šandora Petefija u uskom središtu Budimpešte...

Mlinar je time pored Hrvatske i Slovenije svojim maloprodajnim lancem pekarnica ušao i na treće tržište, ističu iz tvrtke.

Prodajni tim trenutačno broji osam pradavačica/prodavača koji su prijašnjih nekoliko mjeseci prolazili stručne edukacije i radno usavršavanje u prodavaonicama u Osijeku i Zagrebu.

Do sada je u Mlinarovoj mađarskoj diviziji, tvrtki "Mlinar H Kft", zaposleno 35 prodavača, skladištara te distribucijskog i administrativnog osoblja.

Mlinar ove godine u sklopu proširenja svoje maloprodajne mreže u Budimpešti planira otvaranje ukupno 20 dućana, a već u travnju bit će otvorene još dvije prodavaonice i prvi mađarski Mlinar caffe, također u središtu grada.

Od drugog polugodišta 2009. Mlinar je u većinskom vlasništvu Pekare Kruna iz Osijeka.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram