Zatvori
Poslovni Puls
21/03/2013

Na splitsku Shift konferenciju dolazi Mike Butcher - europski urednik TechCruncha

Startup konferencijaShift danas objavljuje prvu skupinu od pet govornika koji će nastupiti na pozornici u Splitu...

Cilj Shift Konferencije je da postane snažan međunarodni brand i za to nema boljeg načina nego da dovedemo najbolje moguće govornike iz cijelog svijeta. U tom svijetlu danas predstavljamo prvu grupu govornika koji će nam se pridružiti 23 i 24.05.2013. u Splitu, poručuju organizatori.

Kao predavači, ali i mentori mladim inovatorima iz svijeta IT sudjelovat će Jesse Thomas, CEO i osnivač JESS3, kreativne agencije specijalizirane za vizualizaciju podataka, strategije društvenih medija i vizualno pripovijedanje; hvaljen od Mashable.com kao jedan od „Web's Hottest Designers“, izgradio je tvrtku koja kreira magiju i to za klijente kao što su NASA, Facebook, Google, Intel i Twitter.

Ricardo Sousa, osnivač i producent SWITCH konferencije (koju je WIRED nedavno prozvao jednom od TOP 10 Tech konferencija u Europi) te inicijator „The Movement for Change in Education“, pokreta koji se nada promijeniti okružje obrazovanja u Zapadnoj Europi, staviti naglasak na poduzetništvo mladih kao i na važnost vlastitog „brendiranja“.

Bryan Calhoun radi na digitalnoj strategiji i poslovnom razvoju za Blueprint Group, kompaniji kojoj je posao management za poznate izvođače kao što su Kanye West, Lil Wayne, Nicki Minaj i drugi. Bryan je u glazbenoj industriji preko 20 godina i to u različitim područjima poslovanja, od promocije i marketinga to razvoja poslovanja, a odnedavno je i VP za nove medije i odnose s javnošću u SoundExchange-u.

Michele Neylon osnivač je i CEO Blacknight Internet Solutions Ltd, tvrtke specijalizirane za hosting i registraciju domena. Aktivno sudjeluje u Internet i ICT industriji u Irskoj te u nekoliko open source projekata. Također, uključen je u Irish Internet Association te predstavlja ovu udrugu na forumu Irish Enum Policy Advisory. Aktivan je i u ISP Association of Ireland i član je Registrar Board-a u EURid, i to od ožujka 2010.

Za kraj, Mike Butcher, europski urednik za TechCrunch. Osim toga, uključen je u projekt kojim se europski poduzetnici iz područja IT-a povezuju s investitorima pod nazivom TechHub, prvotno u Londonu. Mike je dugogodišnji novinar koji je među ostalim pisao i za The Financial Times, The Guardian, The Times, The Daily Telegraph i The New Statesman. Nekadašnji je urednik New Media Age magazina, vodećeg novog tjednog medija u Ujedinjenom Kraljevstvu, kao i europskog izdanja The Industry Standard magazina. Ovom prilikom će na SHIFT konferenciji sudjelovati kao predavač, ali i dio žirija za dodjelu nagrade najboljim mladim inovatorima.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram