Zatvori
Poslovni Puls
29/03/2013

Američki turoperatori oduševljeni Dubrovnikom i Zagrebom!

Desetak vodećih touroperatora iz SAD-a, koji su prošli tjedan studijski boravili u našoj zemlji, oduševljeno je i iznenađeno Hrvatskom kao turističkim odredištem. Posebno su ih se dojmili Dubrovnik i Zagreb, u kojima vide neslućene potencijale. Najavili su povećanje broja dolazaka s tržišta SAD-a u 2014...

O tome su danas izvijestili iz turističke kompanije Uniline, u čijoj su organizaciji touroperatori iz SAD-a proveli sedam dana u Hrvatskoj. Posjetili su Dubrovnik, Zagreb, Pulu, Zadar, Trogir i Split.

Za Dubrovnik su već čuli, ali ih se uživo dodatno dojmio. Zagrebu su prognozirali velik turistički uzlet nakon dovršetka novog terminala zračne luke i povećanja broja letova.

Ti američki touroperatori poslovanjem pokrivaju područje cijelog SAD-a, od New Yorka do Kalifornije. Ujedno su partneri Unilinea, koji osim na SAD poslovanje planira širiti na tržište Australije, Brazila i Argentine, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram